StoryEditor
Regijakupač na kupaču

Snimka gužve s jadranske plaže izazvala zgražanje: ‘Pakao‘, ‘Osinjak‘, ‘Radije bih sjedila kod kuće‘

Piše PSD
9. kolovoza 2022. - 14:13

Nagledali smo se fotografija plažnih gužvi, kako na hrvatskim plažama, tako i na britanskim ili kineskim. Oni koji žive i ljetuju na Jadranu, naročito u Splitu, to mogu vidjeti i uživo, gdje bi, da nema načičkanih ležaljki, bio doslovno čovjek na čovjeku.

image

Plaža puna kao barski šipak
 

Screenshot Twitter

Neki zbog toga radije ljetuju negdje gdje je skuplje, ali je manja gužva, ili se kupaju u bazenima. Oni koji si to ne mogu priuštiti kažu da bi radije toćali noge u lavoru.

Upravo su tako reagirali neki potencijalni turisti iz Srbije kada su na Twitteru vidjeli fotografiju s pretrpane plaže u gradu Sutomore u Crnoj Gori.

"Ne bih nikad u tu gužvu. Radije bih sjedila kod kuće", "Prevazišli Kineze", "Kao sardine na ovoj vrućini", "Ovako ja zamišljam pakao", "Osinjak", "Točno se vidi da je propala sezona", dio je komentara.

Neki korisnici Twittera ukazali su na činjenicu da je riječ o dijelu plaže za koji se ne naplaćuje koncesija pa je i gužva veća. Ima tu i kompleksa kiselog grožđa da kritiziraju oni koji si ljetovanje ne mogu priuštiti. A da je gužva, jest.

 

image

I ovaj kut otkriva načičkanost
 

Screenshot Twitter
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2022 04:35