StoryEditorOCM
RegijaPRETEŠKE PRIČE

‘Biti roditelj takvog ubojice strašna je kazna. Nisu nam izrazili sućut...‘; Potresno svjedočenje oca ubijene djevojčice

Piše vijesti sd
22. veljače 2024. - 19:43

Na Višem sudu u Beogradu danas je, svjedočenjem roditelja više djece ubijene 3. svibnja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", nastavljeno suđenje u parničnom postupku protiv obitelji dječaka ubojice, odnosno majke oca i dječaka, koji je u toj školi ubio devet vršnjaka i čuvara te ranio još šest osoba.

Svjedočio je i Slobodan Negić, otac djevojčice, jedne od žrtava masakra.

"Milanka mi je javila da naše dijete leži krvavo u WC-u, a Milanki je to rekla prijateljica naše kćeri. Sumnjam da je izašla na WC i tada je naletjela na dječaka ubojicu. On joj je pucao tri puta u prsa, tada mu se okreće leđima, nakon toga on ispaljuje četiri hica u njena leđa i ona pada na zemlju. Biti otac i majka takvog ubojice strašna je kazna. Nisam nam izrazili sućut i hvala im na tome. Njima treba pomoć”, rekao je Slobodan Negić.

Podsjetimo, tužbu je podiglo ukupno 27 tužitelja, odnosno članova obitelji žrtava masakra, a optuženi su maloljetni dječak ubojica te njegova majka i otac. O tužbenom zahtjevu odlučit će sud koji će tek nakon okončanja parničnog postupka donijeti odluku prihvaća li tužbeni zahtjev obitelji u cijelosti ili djelomično, ili ga eventualno odbija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 00:13