StoryEditorOCM
Hrvatskaima li ovome kraja?

Nastavljena svađa između Butkovića i Milanovića: ‘Evo fotke Brača, ti znaš zašto, Zorane...‘

Piše Vijesti SD
7. travnja 2024. - 15:10

Nastavlja se svađa putem društvenih mreža između predsjednika Zorana Milanovića i Olega Butkovića. To je nastavak sukoba koji zapravo traje već tjednima.

Butković je, podsjetimo, optužio Milanovića da je trgovao utjecajem osobno tražeći od državnih i privatnih banaka da otvore račun njegovom rođaku koji je pod sankcijama zbog povezanosti s ruskim kapitalom. Milanovića je upitao i "što je dobio kao protučinidbu za taj angažman". Jutros ga je upitao "je li maca popala jezik". 

Milanović je u današnjoj objavi nazvao lažima na koje će mu odgovoriti iz Hrvatskog Zagorja gdje ide u posjet te je objavio nove optužbe na račun Butkovića, piše Index.

Milanović tvrdi da je Butkovićev otac dobio 110 tisuća kuna za obnovu svog kampa Povile, a da je onda ministarstvo Olega Butkovića dalo osam milijuna kuna za gradnju novog lukobrana u uvali Povile - direktno pred restoranom tate Butkovića.

Butković se onda opet javio. Objavio je fotografiju Brača.

"Zorane,  dobro jutro još jednom jer dok je drugima dan tebi je još jutro. Vidim da izbjegavaš odgovoriti na moja pitanja pa ti je najlakše opet udariti na moju obitelj. Jadno i nisko, Zorane.  A kad si već spomenuo lukobran u Povilama, moram te razočarati pa reći da su ga izgradile i tvoje Rijeke pravde, tj. županijska Lučka uprava koju vodi SDP i tvoj pulen Saša Đujić.

Za razliku od tebe, ja neću govoriti o tvojoj obitelji, a imao bih itekako što za reći o poslovima članova tvoje obitelji. Za mene je obitelj ispred bilo kakve politike. I tu je ključna razlika između nas dvojice, ti razaraš, a ja gradim, Zorane.

P.S. Jedva čekam čuti odgovore na moja pitanja za koje jako dobro znaš da su itekako utemeljena. Znam da si se kasno probudio pa ti treba vremena da smisliš laž kojom ćeš se pokušati izvući. Samo vodi računa da odmah nakon tvog odgovora idu dodatna pitanja pa pazi da se ne zapetljaš u lažima. Stavio sam fotku Brača, a ti znaš zašto", napisao je Butković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 23:28