StoryEditorOCM
Hrvatskarazigran u izričaju

Jeličiću stigla neočekivana podrška ministra nakon skandaloznog istupa: ‘Dežurni moralisti se digli na zadnje noge...‘

Piše VIJESTI SD
14. lipnja 2024. - 19:24

Buru reakcija izazvao je skandalozni istup Joška Jeličića u najavnoj emisiji HRT-a posvećenoj Europskom prvenstvu u nogometu. Njegovi komentari izlaze izvan kategorija samog nogometa, a između ostalog je iznio kritike na račun izbornika Srbije Dragana Stojkovića.

Danas je dobio neočekivanu podršku od jednog ministra. Oleg Butković, koji vodi resor mora, prometa i infrastrukture, poručio je da jedva čeka nove komentare.

image
Goran Mehkek/Cropix

- Podrška Jošku Jeličiću! Dežurni moralisti u Hrvatskoj šute kad se najbrutalnije vrijeđa one koji nisu "njihovi”, a sada su se digli na "zadnje noge" jer je Joško bio jednako razigran u izričaju kao i inače. Jedva čekam njegove nove komentare, poručio mu je Butković.

Podsjetimo Jeličić je komentirao da naši igrači "nemaju brzinu jer nam je takva genetika".

“Mi nemamo brzinu, dubinu ni izolacijske igrače. Nemamo jer nam je takva genetika, a nismo bili ni kolonijalna sila. Tko je brz u Španjolskoj? Lamine Yamal i Nico Williams. U Francuskoj neću ni spominjati, a Jérémy Doku u Belgiji. Hoćemo slati djecu u Afriku umjesto u Irsku? S obzirom na podatke Hrvatske udruge poslodavaca, projekcija je da će za dvije godine kod nas biti 400.000 Nepalaca, ovih, onih… Ne da nećemo dobiti na brzini, nego ćemo izgubiti na skok-igri”, rekao je Jeličić u najavnoj emisiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 19:29