StoryEditorOCM
Crna kronikaprevelika brzina?

Vozačica koja je vozila sedmero djece zabila se u vozilo u kojem se vozilo troje djece, ima i ozlijeđenih

Piše vijesti sd
25. rujna 2023. - 12:36
Policija će utvrditi sve okolnosti prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo čak 10 djece (ilustracija)Davor Pongračić/Cropix

I u prometu javnost je s razlogom najosjetljivija na pitanje djece. Nažalost događaju se i prometne nesreće u kojima sudjeluju djeca, ponekad i u većem broju.

U nedjelju oko 17.50 sati u Gornjem Daruvaru dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno pet osoba.

Do nesreće je došlo kad je vozačica (32) osobnim automobilom daruvarskih oznaka zbog brzine i mokrog kolnika prešla na suprotnu stranu i prednjim dijelom vozila udarila u prednji lijevi dio automobila kutinskih oznaka kojim je upravljao 46-godišnjak.

U trenutku nesreće u automobilu daruvarskih oznaka uz vozačicu je bilo sedmero djece koja nisu bila vezana sigurnosnim pojasevima niti su imala propisane sjedalice. U automobilu kutinskih oznaka kao putnici su bili 46-godišnjakinja i troje djece, piše Danica.

Teške tjelesne ozlijede zadobili su 46-godišnja putnica iz automobila kutinskih oznaka i dijete (11) iz automobila daruvarskih oznaka. Ozlijeđeni su i dijete (11) iz automobila kutinskih oznaka te dvoje djece od 3 i 9 godina iz automobila daruvarskih oznaka kojima su zasad utvrđene lake tjelesne ozlijede.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici hitne medicinske pomoći Daruvar i Pakrac koji su ozlijeđene prevezli u bolnicu u Pakrac, otkrili su u ponedjeljak iz bjelovarske policije.

Vozači koji voze djecu trebali bi biti oprezniji, a policija će utvrditi okolnosti ove promente nesreće i zbog čega je vozačica prešla na suprotni prometni trak te zašto djeca nisu bila vezana sigurnosnim pojasoevima.

image

Na mjesto događaja izašli su djelatnici hitne medicinske pomoći Daruvar i Pakrac koji su ozlijeđene prevezli u bolnicu u Pakrac (ilustracija)

Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 17:28