StoryEditorOCM

Uzavrela krv u prometu: 61-godišnjak izišao iz automobila pa prebio 21-godišnjaka s kojim se umalo sudario

Piše Vijesti SD
9. srpnja 2023. - 14:33

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela teška tjelesna ozljeda i prijetnja na štetu 21-godišnjaka, piše Index.hr.

Kako je objavila zagrebačka policija, sumnja se da je 61-godišnjak 17. lipnja 2023. godine oko 15:45 upravljao osobnim automobilom marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka te se kretao unutarnjom prometnom trakom kružnog toka na Jankomiru.

U jednom je trenutku, dok se vanjskom prometnom trakom kružnog toka kretalo vozilo VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao oštećeni 21-godišnjak, namjeravao izaći iz kružnog toka, međutim, u namjeri mu je zasmetalo vozilo kojim je upravljao oštećeni, koji je tada naglo zaustavio vozilo kojim je upravljao s obzirom na to da je osumnjičeni zamalo naletio na njegovo vozilo.

Osumnjičeni 61-godišnjak tada je također zaustavio vozilo, iz kojeg je prvo gestikulirao prema oštećenome, a potom je izašao i došao do vozila 21-godišnjaka, kojeg je verbalno, a potom i fizički napao, da bi mu u konačnici izrekao i prijetnje te napustio mjesto događaja.

Ozlijeđenom 21-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

U međuvremenu je policija privela 61-godišnjeg napadača. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su 61-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podneseno nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 11:48