StoryEditorOCM
Crna kronikastrava i užas

Mlađi punoljetnik silovao 85-godišnju ženu, nakon dvije godine sud je donio presudu, nažalost žrtva nije dočekala pravdu

Piše PSD
23. ožujka 2022. - 15:15
Mladić je u vrijeme počinjenja djela imao 20 godina i vodio se kao mlađi punoljetnik. Na sudu je u potpunosti priznao krivnju (ilustracija)Paun Paunović/Cropix

Županijski sud u Bjelovaru ovih je dana osudio 22–godišnjeg M.V.–a na tri godine zatvora zbog silovanja starice (85), piše Bjelovar live.

Grozomorni je to slučaj o kojem smo pisali 2020. godine kada je 20-godišnji mladić provalio u kuću umirovljenice i počinio stravični čin, piše Mirovina.hr.

Okrivljeni je pod okriljem noći s 25. na 26. listopada 2020. godine u jednom selu na orahovačkom području u Virovitičko–podravskoj županiji rukom razbio staklo na ulaznim vratima obiteljske kuće u kojoj je starica živjela sama.

Kroz tako načinjen otvor, ključem koji se nalazio s unutarnje strane, uspio je otključati ulazna vrata nakon čega je ušao u kuću, a zatim u spavaću sobu, gdje se popeo na krevet u kojem se nalazila starica, piše u nepravomoćnoj presudi.

...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 03:00