StoryEditorOCM
Više od sportaizmeđu tri vatre

U suzama je slavio trofej, a svi su se pitali gdje mu je djevojka? Manekenku zbog skandaloznog preljuba s razlogom krije

Piše Sport SD
6. svibnja 2024. - 16:45

Lando Norris (24) ostvario je prvu pobjedu u Formuli 1 tako što je za vikend bio najbrži na Velikoj nagradi Miamija. Britanac je u svojoj sedmoj sezoni u F1 konačno stigao do onoga o čemu je dugo sanjao, a sve zahvaljujući fantastičnoj strategiji McLarena zbog koje je uspio biti brži od Maxa Verstappena

Norris je poslije velike pobjede plakao od sreće, čestitali su mu redom sve kolege, a ono što su se mnogi pitali je - gdje mu je ljepša polovica? Nje nije bilo na stazi, kao ni na fotografijama slavlja, niti se oglasila na Instagramu kako bi čestitala svom dragom.

image
Dppi/Dppi Via Afp

Njegova djevojka je inače portugalska manekenka Margarida Corceiro (21), a par se rijetko zajedno pojavljuje u javnosti. Dapače, čak nisu ni javno govorili o svom odnosu, osim što su nedavno zajedno gledali masters u Monte Carlu, gdje inače Lando Norris često odsjeda kada nije u svom rodnom Bristolu. Zašto je to tako?

Ima dobar razlog

Ljepotica "bježi" od medija nakon 2022. godine kada se našla u centru skandala kad se šuškalo da je prevarila tadašnjeg dečka, nogometaša Joaoa Felixa. Portugalac je tada bio član Atletico Madrida, ostao je bez teksta kada se na mrežama pojavila snimka na kome je Margarida "uhvaćena" s Pedrom Porrom, tadašnjim igračem Sportinga iz Lisabona, danas Tottenhama. Nikada nije potvrđeno da je to bila ona, ali brzi raskid sa Felixom, a zatim i kratkotrajna veza sa Porrom, govore da to nije bila "podvala". 

image

Joao Felix i Margarida Corceiro

Giuseppe Cacace/Afp
image

Joao Felix

Pau Barrena/Afp
image

Pedro Porro

Henry Nicholls/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 17:13