StoryEditorOCM
Više od sportakako sad to?

Ronaldo u izazovu birao najbolju momčad u povijesti, pa sve iznenadio odabirom kad se pojavila zastava Hrvatske

Piše Sport SD
6. studenog 2023. - 18:14

Luis Nazario de Lima poznatiji kao Ronaldo je za mnoge najbolji napadač u povijesti nogometa, a njegove majstorije i golovi se i danas prepričavaju. Brazilac je nedavno sudjelovao u TikTok izazovu gdje je birao najboljih 11, a na ekranu se na kraju pojavila i zastava Hrvatske.

Naime, na osnovu zastava koje su izabrane slučajnim odabirom Ronaldo je imao zadatak odrediti najbolje svih vremena, a momčad koju je na kraju "složio" je zaista fantastična.

Prvo je dobio zastavu Portugala gdje je očekivano izabrao Cristiana Ronalda, a nakon toga je na red došao Urugvaj, te se odlučio na Lugana na poziciji stopera.

Nakon toga nastavio je izazov, a u momčad je još dodao: Gigija Buffona, Laurenta Blanca, Franza Beckenbauera, Davida Beckhama, Andresa Iniestu, Kevina de Bruynea, Pelea i Lionela Messija.

Na kraju je jedino upražnjeno mjesto ostalo u zadnjoj liniji, a Ronaldo je zatim dobio zastavu Hrvatske. Očekivalo se kako će izabrati nekog obrambenog igrača iz Lijepe Naše, no Ronaldo je sve iznenadio i odlučio se za Luku Modrića, pa je zatim rekao kako on može igrati i na bekovskoj poziciji.

Fanovima na TikToku se nije svidio taj izbor i poručili su da je trebao izabrati nekog drugog jer Modrić nije obrambeni igrač, ali očito je kako Brazilac nije mogao izostaviti desetku Real Madrida.

@10starballer Ronaldo chooses his classic XI from the countries given, rate his team from 1-10? Who would u change? #messi #ronaldo #nizario #legend #football #fyp #footballtiktok #foryou #foryoupage ♬ original sound - Karaaa.77
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 06:43