StoryEditorOCM
Više od sportamladost ludost

Prije Jelene Novak je ljubio fatalnu Lidiju; nekad je bila velika Đokovićeva ljubav, a sad naplaćuje 30.000 eura za noć

Piše Sport SD
14. listopada 2024. - 21:35

Život Novaka Đokovića već je dugo u centru pažnje. Svaki njegov pokret, potez, izlet ili odluka pod velom je "ekskluzivnosti", a kako i ne bi kad je jedan od najboljih tenisača svih vremena. Uz to, nema ih trenutno puno takvih na ovom području.

O njegovom ljubavnom životu više se zna otkako se 2014. oženio dugogodišnjom djevojkom Jelenom Ristić. No, do prije nekoliko godina mnogi nisu znali što se događa u privatnom životu srbijanskog tenisača. Točnije, jeste li znali da je bio u emotivnoj vezi s još jednom atraktivnom damom?

Najbolji tenisač svih vremena vrlo je obiteljski čovjek, ima sina Stefana i kćer Taru, ali poput mnogih sportaša u mladim danima povezivalo ga se s brojnim ljepoticama.

image

Jelena Đoković.

Ranko Suvar/Cropix

Jedna od onih koja mu je uspjela ukrasti srce je i Lidija Popović. Voljela ga je zapravo kada mnogi nisu ni znali tko je Novak, točnije, prije nego što je postao popularan i najbolji na svijetu u "bijelom sportu", a o Novakovoj karijeri odlučila je i ljubav. Nedugo nakon prekida s Lidijom, Novak je započeo vezu s Jelenom, koja mu je danas supruga.

Međutim, i Lidija Popović danas je dio javne scene. Poznata je DJ-ka, nastupa pod imenom Lady Lee i ima skoro 2 i pol pratitelja na društvenoj mreži Instagram. Prije dvije godine Lady Lee imala je više od 80 inozemnih nastupa, uglavnom u Aziji, a na jednom je navodno zaradila i do 30.000 eura.

Također, Lidija ima vrlo atraktivan nadimak s obzirom na to da je zovu i "srpska J-Lo", a u jednom od intervjua otkrila je u kakvom je odnosu bila s Đokovićem.

- Nole je tijekom naše veze uvijek bio pažljiv i nasmijan, ali tada nije imao obaveza koje danas ima. Sada nosi veliki teret na svojim leđima kao poznati čovjek u svijetu sporta. Naravno, Nole nije postolar... Novak je društven i džentlmenski dečko, barem ga ja tako pamtim - rekla je jednom prigodom, Lady Lee.

image
Cfoto/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2024 21:35