StoryEditorOCM
TenisNije im sjelo

Srpski mediji grme: ‘Izdajnici razbjesnili Novaka, ovo su mu napravili bivši suradnici...‘ Pogledajte njegovu reakciju

Piše Sport SD
13. listopada 2024. - 13:41

Novak Đoković poražen je finalu Mastersa u Šangaju od Jannika Sinnera 6:7, 3:6. Zasluženo je slavio Talijan i tako spriječio srpskog tenisača da se domogne 100. trofeja u karijeri. Velika borba trajala je sat i 39 minuta. Međutim, srpskim medijima nije zasmetala pobjeda Sinnera, ali je nešto drugo. Naime, nekadašnji Đokovićevi suradnici i kondicijski treneri Marco Panichi i Ulises Badio danas u u timu talijanskog tenisača.

image
Hector Retamal/Afp

Kako piše Kurir, burno su proslavljali svaki Sinnerov poen, skakali sa stolica i slavili. A slavlje je pogotovo došlo do izražaja kada je Talijan osvojio prvi set nakon velike borbe u tie-breaku. Brojnim kamerama nije promakla ni Đokovićeva reakcija na to dok je šetao prema klupi.

- Aplauz? Okej - poručio im je Đoković pogledavši prema Sinnerovom boksu.

image
Hector Retamal/Afp

Pobjedom u finalu Sinner je ostao prvi reket svijeta, dok je Đoković na šestom mjestu. Bliži se kraj sezone i završni Master, a Đoković je izborenim finalom praktički osigurao nastup u Torinu. Na završnom turniru sudjelovat će osmorica najboljih. Drugi je trenutno Carlo Alcaraz, treći Alexander Zverev, četvrti Daniil Medvedev, peti Taylor Fritz, sedmi Casper Ruu i osmi Andrey Rublev.

image
Hector Retamal/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. listopad 2024 13:41