StoryEditorOCM
Više od sportačetiri modrića

Pogledajte kako su američki voditelji ‘po kazni‘ emisiju odradili u hrvatskim dresovima, a za sve je kriva oklada

Piše Sport SD
17. lipnja 2023. - 14:05

Za ovu scenu, zaslužan je Pete Radovich, Amerikanac hrvatskog podrijetla koji često posjećuje Lijepu Našu i ponosno ističe odakle potječe. Naime, producent TV kuće CBS u SAD- u, osmislio je okladu za finale Lige prvaka, a rezultat svega je da su američki voditelji emisiju morali odraditi u hrvatskim dresovima.

Susannah Collins, Nico Cantor, Charlie Davies i Alexis Guerreros morali su prognozirati što će se dogoditi u utakmici finala Lige prvaka u kojoj je u Istanbulu, Manchester City s 1:0 svladao Inter te tako došao do svog prvog naslova prvaka Europe u povijesti.

- Naš šef Pete Radovich ponudio nam je tisuću dolara za oklade uoči finala Lige prvaka. Onaj tko bi najviše toga pogodio, dobio bi nagradu od Petea. Naša kladionica završila je prošli tjedan. Bili smo katastrofalni, svi smo promašili. Za kaznu, jer je Pete Radovich ponosni Hrvat, moramo nositi dresove hrvatske reprezentacije - objasnila je Susannah tijekom emisije.

Hrvatska nogometna reprezentacija, sutra od 20:45 igra finale Lige nacija protiv Španjolske, koja je u polufinalu s 2:1 izbacila Italiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 06:53