StoryEditorOCM
Više od sportabrza reakcija

Napadača Srbije pitali za komentar Joška Jeličića. Mikrofon mu uzeo glasnogovornik Saveza

Piše SN
14. lipnja 2024. - 17:18

Srpska nogometna reprezentacija održala je konferenciju za medije ususret prvoj utakmici Eura protiv Engleske koja je na rasporedu u nedjelju. Pred kamerama se pojavio napadač Juventusa Dušan Vlahović i odgovarao na pitanja novinara.

Jedno od pitanja odnosilo se nedavne izjave HRT-ovog analitičara Joška Jeličića na nacionalnoj televiziji. Podsjetimo, Jeličić je svojim izjavama izazvao glasne reakcije srpskih medija koji su bili ogorčeni načinom na koji je analitičar govorio o njima, pišu Sportske novosti.

- Što se tiče Srba, ega i njihovih unutarnjih problema, drago mi je da su u natjecanju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako izgube u prvoj utakmici, što je očekivano. Nadam se da neće raspadati, onda da bude puno materijala, dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko i tako...”, rekao je Jeličić pa po mišljenju u Srbiji "udario" i na izbornika Dragana Stojkovića Piksija.

Joško Jeličić komentarima tijekom emisije zgrozio Srbiju, sada je oglasio HRT, ovo je njihov odgovor

- Njihov problem je što trener ne donosi ništa momčadi. Moraju imati jasniju hijerarhiju, a ne tko je veća zvijezda. Piksi i njegove izjave, gledali smo kako psuje svog igrača na prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i vjerojatno nikada neće imati kult reprezentacije - rekao je.

image
Tom Dubravec/Cropix

Kada su novinari Vlahovića pitali za komentar na Jeličićeve izjave, na presici je intervenirao glasnogovornik FSS-a Milan Vuković.

- Takvim vrstama frustracija se nitko neće baviti u budućnosti. Od sada pa do kraja Europskog prvenstva - rekao je Vuković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 17:26