StoryEditorOCM
Više od sportaDobrica i starleta

Najštedljiviji među nogometnim milijunašima u braku sa 16 godina starijom, a ona već ima djecu s legendom Liverpoola

Piše F. V.
8. rujna 2024. - 13:45

Francuski veznjak N‘Golo Kante (33) slovi za jednog od najboljih defenzivnih veznjaka svijeta, ali i jednog od najskromnijih nogometnih zvijezda. Bivši igrač Leicestera, Chelseaja, u svojoj je karijeri zaradio milijune. No, sve je to sitniš u usporedbi s ugovorom koji navodno ima u Al-Ittihadu. U saudijskom klubu navodno zarađuje sto milijuna eura po sezoni po čemu je jedan od najplaćenih nogometaša svijeta.

No, Kante se ipak pamti po svojoj skromnosti. Opjevano je kako je kao igrač Chelsea umjesto nekom limuzinom, jurilicom, na treninge dolazio u Mini Morrisu. No, neki otočki i afrički mediji robujući predrasudama ipak ozbiljno strahuju za njegov bankovni račun.

Kante je naime oženjen. A njegova supruga je čak 16 godina starila britanska staleta, bivša reality zvijezda, uspješna tv voditeljica i poduzetnica Jude Littler. Počela je kao frizerka, ali se uspjela probiti i na televiziji i u biznisu. Devet godina je Littler prethodno bila u braku s bivšim igračem Liverpoola i također nekada francuskim reprezentativcem Djibrilom Cisseom. Littler je s Cisseom u braku bila od 2005. do 2014. godine.

image

N‘Golo Kante u dresu Francuske

AFP

Godine su samo broj

Nije rijedak slučaj da su WAGs-ice starije od supružnika ili momaka (wives and girlfriends, uvrijeđeni naziv u engleskim medijima za supruge i djevojke nogometaša). Ipak, ovih 16 godina razlike nije baš čest primjer na koji se može naići. Njoj će u studenome biti 49 godina, njemu je samo 33.

Kante i Littler su se upoznavali navodno nekoliko godina nakon njenog razvoda u jednom pariškom noćnom klubu. Vrlo brzo su potom uplovili u bračne vode i već godinama su zajedno. Međutim, ne treba robovati nekakvim predrasudama. Nemaju djece, ali Kante je, što nije baš nikakvo iznenađenje, njenu djecu iz braka sa Cisseom prihvatio kao svoju. Littler se poprilično makla s društvenih mreža, što bi u nas rekli "primirila se". Žive u svom svijetu, povučeno, daleko od očiju javnost i čini se kako im je - lijepo.

image

Djibril Cisse

AFP

Prince od Walesa

Kante je između ostalog s Francuskom osvojio Svjetsko prvenstvo, a s Chelseajem između ostalog Ligu prvaka. Cisse je s Liverpoolom bio prvak Europe. Zanimljivo, pred kraj i nakon igračke karijere Djibril Cisse je postao DJ, kako mu ostalom i ime nalaže. Njegovo umjetničko ime je Tcheba. Njegov i sin Jude Littler Prince Cisse je U17 nogometni reprezentativac Walesa zbog toga što je Littler Velšanka. Prince od Walesa.

image

WAGS-ice reprezentacije Francuske 2010. godine, Jude Littler tada gospođa Cisse je druga s lijeve strane

AFP
image

N‘Golo Kante u dresu Al-Ittihada

AFP
image

N‘Golo Kante

AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 13:45