StoryEditorOCM
Više od sportaništa od projekta

Hajduk i Osijek odbili Ivanu Knoll, a ona poručila: Što me ne ubije, ojača me...

Piše sport sd
19. travnja 2024. - 19:44

Jedna od najpoznatijih hrvatskih navijačica Ivana Knoll se na Instagram storyju požalila na Hajduk i Osijek. Ona je tražila stadion za “projekt” na kojem radi te joj je trebao stadion za snimanje od 30 minuta. No, na njenu žalost s Poljuda i Opus Arene je dobila odbijenicu. Influenferica je cijelu situaciju podijelila na društvenim mrežama.

“Samo želim objasniti situaciju koja se trenutačno događa. Radim na projektu vezanom uz nadolazeće Europsko prvenstvo i trebao mi je lijepi stadion u Hrvatskoj na 30 minuta snimanja projekta, bez ljudi, bez ikakvih komplikacija koje bi mogle naštetiti terenu.

Nakon što je moj tim poslao upit NK Osijeku, dobili smo negativan odgovor. Uspjeli smo doći do kontakta za Poljud, gdje smo dobili odgovor da ne promoviramo Hajduk te da ne možemo snimati tamo jer ne doprinosimo promociji Splita.

Samo ne znam kako stadion u Njemačkoj pristaje na istu situaciju i smatraju da to doprinosi promociji, a recimo moja zemlja ne. Ovdje sam još jednom željela naglasiti, iako imam podršku od običnih ljudi, da uvijek postoje oni koji me pokušavaju zaustaviti u mom uspjehu, ali NIŠTA ME NE MOŽE ZAUSTAVITI. Što me ne ubije, ojača me,” napisala je Knoll

Knoll je još ranije najavila dolazak na Europsko prvenstvo gdje će ponovno bodriti hrvatsku reprezentaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:48