StoryEditorOCM

Goran Ivanišević i njegova Nives podijelili sretnu vijest, prijatelji oduševljeni, čestitke pljušte na sve strane

Piše Sport SD
7. rujna 2024. - 18:51

O privatnom životu Goran Ivanišević inače ne voli puno pričati, ali daje do znanja da je sretan, smiren i zadovoljan, a samo za Gloriju otkrio je što smatra ključnim za stabilan i čvrst partnerski odnos.

- Kada se vratim s putovanja, potpuno se posvećujem Oliveru i Nives. U braku nam je predivno, ali neću sada puno hvaliti da ne ureknem. Nives je veselo biće, zrači posebnom energijom gdje god se pojavi, uvijek je nasmijana, pozitivna... To puno znači u braku ili vezi, da je atmosfera pozitivna. Bez njezine bi podrške bilo teško. Kad mene nema, ona je sama s djetetom, podržavamo se i trudimo se svaki dan biti bolji jedno prema drugome. To je, po meni, tajna sretnog braka -  kazao je Goran za Gloriju.

image
Sasa Buric/Cropix

Sretni se par vjenčao 2017., a Nives, tada radijska voditeljica, svoje je prezime Čanović ‘prekrstila‘ u Ivanišević.

Sada imaju što slaviti.

- Najmlađi i najslađi naš Oli, želimo ti najsretniji veliki šesti rođendan! Budi nam zauvijek ovakav, sretan, bezbrižan, malo lud, zaigran, zdrav i naš. Volimo teeeee! - napisala je Nives na svome Instagramu.

Uz nju, Gorana i Olivera tu je i Goranov sin Emanuel (2007.) koji je krenuo tatinim stopama i probija se u svijetu tenisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 19:19