StoryEditorOCM
Više od sportapod povećalom

Blankin suprug i ‘afera ženske noge‘ top tema i u Belgiji, sa spisateljicom je varao prvu suprugu, a ključan je bio pas

Piše JL
24. lipnja 2024. - 14:22

Sportski belgijski novinar Ruben Van Gucht, inače suprug naše sportašice Blanke Vlašić, nedavno je zbog svog jednog malog kadra tijekom javljanja uživo ponovno dospio u javnost kroz svjetlo ljubavnih afera i bračne nevjere.

Kako smo već pisali, Ruben se javio putem video poziva u emisiju ‘Radio 2 Weekwatchers‘ iz svoje hotelske sobe, a gledatelji su tada primijetili ženske noge na krevetu iza njega. Novinar je u jednom trenutku shvatio što se vidi u kadru iza njega pa je sve pokušao prekriti šalicom kave, no već je bilo kasno, donosi Jutarnji list.

Rubena se sada ponovno povezuje sa spisateljicom Charlotte Van Looy s kojom je, kako piše RTL.hr, prevario svoju prvu suprugu Laurence Van Tongerloo. Charlotte je prije dva i pol tjedna objavila fotografiju sa sportskim komentatorom, a HNL piše i da ona redovito prati Rubena na snimanju njegovog podcasta ‘Cycling Club Wattage‘.

Ovo nije prvi put da se Charlotte spominje u kontekstu braka naše sportašice i Rubena. Još prije dvije godine je nagađanja o druženju Charlotte i Rubena potaknuo pas Mowgli koji se prvo našao na Instagramu sportskog novinara, a onda kasnije na Instagram profilu spisateljice.

Inače, Charlotte je bivša djevojka glumca Adriaana Van den Hoofa. Iako je sada spisateljica, karijeru je započela kao glazbenica. Javnosti je poznata po knjizi ‘Mi milenijci - zašto vas savršeno ne usrećuje‘, a s prijateljicama je u Belgiji otvorila i restoran.

Podsjetimo, Blanka i Ruben svoju su vezu skrivali od javnosti sve do njihova vjenčanja koje se održalo u Splitu. Par je onda dobio još jedan razlog za slavlje - rodio se sin Mondo! Potvrdu o romansi između spisateljice i sportskog komentatora nemamo, ostaju samo nagađanja jer Ruben svoju privatnost ne komentira za medije.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 14:24