StoryEditorOCM
Više od sportakakav romantik

Beckham otkrio kako je upoznao suprugu Victoriju i što je toliko posebno pisalo na karti za vlak koju čuva 20 godina

Piše I. M.
17. lipnja 2023. - 19:00

Legendarni engleski nogometaš David Beckham (48) ispričao je kako je upoznao suprugu Victoriju (49), s kojom je u braku više od 20 godina.

Bivši as otkrio je da je Victoriju upoznao na utakmici Manchester Uniteda i priznao da je jedva smogao hrabrosti tražiti njen broj telefona, a na kraju je Victorija ostavila svoj broj na karti za vlak, koju David Beckham i danas čuva.

"Dvadeset godina... Nevjerojatno, u srpnju punimo 21 godinu. Došla je gledati utakmicu koju smo igrali u Londonu. Znao sam za Spice Girls, naravno, bili su vrlo popularan bend u to vrijeme. Ja sam, s druge strane, samo učvršćivao svoju poziciju u Manchester Unitedu. Tada nisam stigao razgovarati s njom, ali ona je došla u Manchester opet i sljedećeg tjedna na još jednu utakmicu. Popili smo nekoliko pića, pa sam pomislio ‘Zašto ne?‘. Pokušao sam dobiti njen broj telefona. Razgovarali smo oko sat vremena. Došla je vlakom i ostavila broj telefona na karti, koju još uvijek čuvam. Dvadeset godina i četvero djece", rekao je Beckham u emisiji "The Tonight Show".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 04:40