StoryEditorOCM
Više od sportaprerano slavlje

Atletičarka počela slaviti prije cilja; Dizala ruke, plazila jezik, a onda je dočekalo najgore iznenađenje u karijeri

Piše SN
8. lipnja 2024. - 11:10

U tijeku je Europsko prvenstvo u atletici, a natjecanje u Rimu obilježio je rijetko viđen gaf. Španjolka Laura Garcia-Caro se propisno osramotila u utrci u brzom hodanju dugoj 20 kilometara.

Završnica utrke se održavala na kultnom stadionu Olimpico, a Laura je pri ulasku na stadion bila treća i netko joj je već dodao španjolsku zastavu pa je počela sa slavljem. Podizala je šake, plazila jezik i veselila se medalji koju još nije osvojila, pišu Sportske novosti.

Njenu nepažnju je iskoristila Ukrajinka Ljudmila Oljanovska koja se pojavila iza nje dva metra prije cilja i u zadnjoj sekundi ju pretekla i uzela joj brončanu medalju. Garcia-Caro je kasno shvatila što se događa i samo je u šoku promatrala Ukrajinku koja ju prestiže.

Obje atletičarke su službeno završile utrku za sat vremena, 28 minuta i 48 sekundi, no Ukrajinka je bila za korak brža i na kraju slavila. Video njenog trijumfa je odmah postao viralan. Zlatnu i srebrnu medalju su osvojile Talijanke Antonella Palmisano i Valentina Trapletti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2024 11:29