StoryEditorOCM
Tenis‘muka mi je od...‘

Maštala je o vjenčanju s Đokovićem pa šokirala sve nakon što je završila polugola na naslovnici poznatog časopisa

Piše Sport SD
2. srpnja 2024. - 16:27

Ukrajinska tenisačica Marta Kostyuk izazvala je veliku pažnju javnosti prije početka Wimbledona. Naime, polugola završila je na naslovnici magazina "Vogue".

Marta je trenutno 18. igračica svijeta, a nastup na trećem ovosezonskom Grand Slamu počinje u srijedu protiv Darije Saville iz Australije, a nema sumnje da će mnogima na tribinama spomenute slike biti u glavi.

Naime, Marta je pozirala golih grudi, iako ih je prekrila rukama kako ne bi prešla granicu pristojnosti. Na sebi je imala samo bijelu najlonsku suknju-kratke hlače.

Iako je ovaj broj izašao prije Wimbledona, prvotna ideja je na ovaj način najaviti Olimpijske igre, a upravo je na to Marta aludirala svojim komentarom na Instagramu.

Zanimljivo, Marta se kao djevojka htjela udati za Novaka Đokovića.

- Htjela sam se udati za njega kad sam bila mala, ali o tome sam prestala razmišljati kad sam napunila 13 godina. Nema šanse! Razlika u godinama je prevelika - našalila se jednom prilikom prisjetivši se maštarija iz djetinjstva. Očito je to bio neki "teenage crush".

Inače, Marta vodi žestoku borbu protiv ruskih i bjeloruskih igračica nakon rata u kojem se našla njena zemlja. Štoviše, čak je odbila igrati jedno finale kada je vidjela tko će joj biti protivnik.

A godine 2022. Marta se sa svojom partnericom Gabrielom Ruse suprotstavila Veroniki Kudermetovom i Anastasiji Pavljučenkovoj. No, ni nakon što su dale sve od sebe, Ukrajinke nisu uspjele doći do pobjede u tom meču.

- Tako mi je muka od tog meča! Samo sam ih željela udariti lopticom u glavu. Sve ostalo me nije zanimalo. Igrale su dobro i na kraju osvojili taj turnir. Bilo mi je toliko loše da sam pozvala fizioterapeuta na teren i rekla da ne mogu igrati ni disati. Nisam se ni rukovala - izjavila je Marta nakon spomenutog meča.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 16:28