StoryEditorOCM
TenisKONKURENCIJA DRHTI

Kakav povratak velike zvijezde! Udala se, rodila dvoje djece i nakon tri i pol godine neigranja ‘pomela‘ protivnicu!

Piše Marko Bilić
8. kolovoza 2023. - 23:40

Ženski tenis sad je još zanimljiviji. Nakon tri i po godine "odmaranja" od reketa i mečeva vratila se Caroline Wozniacki i u povratničkom nastupu "pomela" Australku Kimberly Birrell s dva puta po 6:2 na otvaranju vrlo jakog WTA 1000 turnira u Montrealu.

Kao da nije pauzirala toliko vremena. A posljednji meč odigrala je na Australian Openu 2020. godine i tada se službeno povukla iz tenisa. Zasnovala je obitelj s nekadašnjim NBA igračem Davidom Leejem, rodila dvoje djece, kći Oliviju i sina Jamesa.

"Protekle tri godine morala sam nadoknaditi izgubljeno vrijeme sa svojom obitelji. Postala sam majka, imam dvoje prekrasne djece, ali i još sportskih ciljeva koje želim ostvariti", najavila je krajem lipnja povratak tenisu.

image
Getty Images Via Afp

E sad, koji su to ciljevi za igračicu koja je čak 71 tjedan bila broj jedan svjetskog tenisa i osvojila 30 turnira, teško je reći. Caroline je napunila 33 godine, no, kako je odigrala ovaj meč u Montrealu godine su za nju, očito, samo broj... Kako god, ne bunimo se, bit će sad još zanimljivije.

image

Caroline Wozniacki

Getty Images Via Afp
image
Getty Images Via Afp
image
Getty Images Via Afp
image
Getty Images Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 08:41