StoryEditorOCM
Strani nogomet‘ko je više da‘?

Zbog Olma neugodna situacija u studiju: Ivković spomenuo Mamiće i Bjelicu, onda se javio Cvitanović: ‘Bio je i kod mene‘

Piše SPORT SD
10. srpnja 2024. - 05:54

Postigavši pogodak protiv Francuske u polufinalu EURO-a u Njemačkoj, španjolski nogometaš Dani Olmo izjednačio se na vrhu ljestvice strijelaca s tri gola. Olmo se upisao među strijelce u osmini finala, četvrtfinalu, te sada i u polufinalu.

Odigrao je sjajno Olmo protiv Francuske, a hvalospjeve je dobio nakon emisije i u studiju HRT-a gdje su ga pohvalili Mario Cvitanović, Tomislav Ivković i Robert Matteoni.

- Opet je danas uzeo ekipu u svoje ruke, nametnuo se kao vođa i kao lider - rekao je Cvitanović. 

- Kada je Olmo u pitanju, svi ga znamo, u pozadini i Cvita. Zašto voli Dinamo, zašto respektira Dinamo i kao klub i sve hrvatske igrače? Za njegov uspjeh je Dinamo strahovito zaslužan. Zdravko Mamić naredio, Zoran Mamić izvršio kao trener, a Bjelica ga doradio - nadovezao se Tomislav Ivković. 

image

Spain‘s forward #10 Daniel Olmo leaves the pitch after being substituted by teammate midfielder #06 Mikel Merino during the UEFA Euro 2024 semi-final football match between Spain and France at the Munich Football Arena in Munich on July 9, 2024. (Photo by JAVIER SORIANO/AFP)

Javier Soriano/Afp

Potom se javio i Cvitanović:

"Bio je još i kod mene".

Pa opet Ivković: "Da, ali u B momčadi."

Kaže Cvitanović: "Ne, u prvoj momčadi."

Opet će Ivković:

- Dobro, ali kratko.

Da bi Cvitanović zaključio:

"Ne, godinu dana. Krucijalnih za njega." 

image
Odd Andersen/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 01:27