StoryEditorOCM
Strani nogometporaz kod kuće

Vlašić se vratio nakon duge pauze, napokon je ponovo zaigrao za Torino, ali ni on nije pomogao zaustaviti Lazio

Piše Hina
29. rujna 2024. - 15:18

Torino je u nedjelju u šestom kolu talijanskog prvenstva doživio prvi poraz ove sezone, bolji od njih je s 3:2 bio gostujući Lazio.

Lazio je slavio s 3:2, a prvo mjesto na ljestvici je zauzeo Juventus, dok je Torino pao na četvrtu poziciju. Torino je četvrti s jedanaest bodova, a Lazio šesti s deset bodova. 

Protiv Lazija, momčad koju od ove sezone vodi Paolo Vanoli, nije pronašla rješenje, primivši prvi gol u 8. minuti kojeg je zabio Matteo Guendouzi. Boulaye Dia povećao je vodstvo u 60. minuti, a onda je sedam minuta kasnije Ché Adamas smanjio na 1:2 za Torino.

Tijjani Noslin je prije kraja u 89. minuti zabio treći gol za Lazio, a Torino je svoj drugi pogodak postigao u sudačkoj nadoknadi zahvaljujući Saúlu Cocu.

Za Torino je hrvatski nogometaš Borna Sosa odigrao do 46. minute, a Nikola Vlašić je ušao u igru u 63. minuti kao zamjena za Sanabriju. Naime, bila je ovo prva utakmica sezone za Vlašića, a prošlo je 149 dana i osam utakmica talijanskog kluba otkako je hrvatski posljednji put kročio na travnjak zbog ozljede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 15:19