StoryEditorOCM

Ružne scene u Manchesteru, Mateo Kovačić iznesen na nosilima! Guardiola poludio zbog krivca: ‘Znamo koliko je agresivan‘

Piše Sn
25. kolovoza 2024. - 08:54

Vijest zvuči strašno, ali srećom, ipak nije takva. Mateo Kovačić jučer je na nosilima iznesen s terena zbog ozljede! Igrala se 50. minuta utakmice, Manchester City je imao sigurnih 3:1 protiv Ipswicha, kad je naš reprezentativac, nakon jednog starta Liama Delapa prvo završio na travnjaku, a potom i na nosilima iznesen s terena.

- Nisam razgovarao s liječnicima pa ne znam koje je točno stanje Mateove ozljede, ali mislim da je bio udarac. Znamo kakav je igrač Delap, vrlo je agresivan u igri. Imamo šest, sedam dana do sljedeće utakmice i vidjet ćemo hoće li se moći oporaviti – kazao je nakon utakmice Pep Guardiola.

image

Mateo je u 1. kolu zabio Chelseaju

Afp

Delap je dijete Cityja i engleski U21 reprezentativac, a kako nikada nije dobio pravu priliku u Guardiolinoj momčadi, ovog je ljeta prodan u Ipswich za 17,85 milijuna eura. Očigledno je na utakmici protiv bivšeg kluba bio jako motiviran, a to je rezultiralo i startom kojom je ozlijedio Kovačića.

Iako je Mateo iznesen na nosilima, prve vijesti kažu da ipak nije teže ozlijeđen pa ne bi trebao dugo izbivati s travnjaka. Doduše, svako izbivanje je nezgodno kada si igrač Cityja jer je konkurencija prejaka, a nju je dodatno povećao povratak İlkayja Gündoğana koji je protiv Ipswicha odigrao posljednjih 20-ak minuta utakmice - pišu Sportske novosti.

Inače, Kovačić je sjajno krenuo u novu sezonu, izborio je startno mjesto u veznom redu Cityja, protiv Chelseaja je zabio i gol.

image
Afp
image

Mateo Kovačić

Afp
image

Pep Guardiola kao da pokazuje prstom na krivca za ozljedu Matea Kovačića

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 03:26