StoryEditorOCM
Strani nogometpovratak kući

Ramos nije skrivao suze pred 20 tisuća ljudi, a onda su na stadionu pustili Modrićevu poruku: ‘Brate, volim te...‘

Piše Sport SD
7. rujna 2023. - 16:20

Sergio Ramos se nakon 19 godina vratio u Sevillu. Odabrao je ponudu matičnog kluba iako mu je saudijski prvak Al Ittihad nudio čak 15 puta višu plaću. Jedan od najtrofejnijih nogometaša u povijesti zato je s velikim simpatijama dočekan u Španjolskoj, a na njegovom predstavljanju na stadionu se okupilo 20 tisuća ljudi.

Kada je Ramos izašao na travnjak Sanchez-Pizjuana, rasplakao se dirnut dočekom tolikog broja navijača, a onda je uslijedio i novi šok...

Emotivno uzdrmanom Ramosu bez najave su mu preko semafora pustili poruku čestitke i dobrodošlice koju mu je na pripremama reprezentacije Hrvatske snimio Luka Modrić:

- Zdravo, brate. Želim ti čestitati na povratku kući jer znam koliko si htio opet doći u Sevillu. Jako sam sretan zbog tebe, ti to zaslužuješ. Želim ti sve najbolje. Vidimo se uskoro i šaljem ti veliki zagrljaj. Volim te, brate.

Ramos je očito bio jako dirnut ovim iznenađenjem i Modrićevim riječima. Njih dvojica su od 2012. do 2021. u dresu Real Madrida osvojili dva španjolska i četiri europska naslova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 10:10