StoryEditorOCM
Strani nogometveliki upitnik

Nitko se službeno nije oglasio, ali je najbolji francuski napadač preskočio trening, vjerojatno propušta Nizozemsku

Piše hina
19. lipnja 2024. - 23:52

Kylian Mbappe, najveća zvijezda francuske nogometne reprezentacije i jedan od najboljih igrača na svijetu, nije u srijedu sudjelovao na treningu Francuske, dva dana prije utakmice drugog kola skupine D EURA protiv Nizozemske.

Premda se o njegovom statusu još nije službeno oglasio Francuski nogometni savez, ovo je još jedan podatak po kojem je vjerojatnije da Mbappe zbog ozljede nosa neće igrati derbi susret skupine D protiv Nizozemske u petak. Te su dvije reprezentacije ostvarile pobjede u premijernim nastupima, Nizozemska 2-1 protiv Poljske, a Francuska 1-0 protiv Austrije. Trenutačno se Mbappe i dalje vodi kao neizvjestan za nastup u petak.

Još prije dva dana dio francuskih medija je objavio kako će Mbappe preskočiti ogled protiv Nizozemaca. Francuski nogometni savez je jedino, dan nakon susreta protiv Austrije, objavio kako Mbappe neće obaviti operativni zahvat nosa tijekom EURA, već da će nastaviti s nastupima na turniru uz pomoć zaštitne maske.

U ponedjeljak je Mbappe ozlijedio nos, u samoj završnici susreta protiv Austrije. Mbappe je licem žestoko udario u rame suparničkog igrača Dansa i pritom jako ozlijedio nos. Uz dosta krvi i sa slomljenim nosom Mbappe je morao napustiti travnjak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 23:54