StoryEditorOCM
Strani nogometpuno izostanaka

Katar neće vidjeti ove zvijezde: Mundijal bez Dybale, Kantea, Wijnalduma...

20. listopada 2022. - 09:32
AS Roma‘s Argentinian forward Paulo Dybala reacts after being tackled during the Italian Serie A football match between Inter and AS Roma on October 1, 2022 at the Giuseppe-Meazza (San Siro) stadium in Milan. (Photo by Isabella BONOTTO/AFP)Isabella Bonotto/Afp

Paolo Dybala, N’Golo Kante, Reece James, Kyle Walker, Georginio Wijnaldum, Diogo Jota, Alexis Saelemaekers... Kako se početak Svjetskog prvenstva približava, lista igrača koji neće vidjeti Katar zbog ozljeda je sve duža.

Odigravanje Mundijala usred sezone i praktički bez pripremnog perioda u kojem bi mogli sanirati ozljede koje nisu preteške mnoge će izbaciti sa završnog turnira. Već 20. studenoga starta SP, a prvenstva će se igrati i samo osam dana ranije, primjerice SuperSport HNL.

Vrijedni veznjak Francuske i Chelseaja Kante po svemu će propustiti SP zbog operacije mišića. Upitan je branitelju naslova i Paul Pogba koji bi se tek trebao vratiti na teren za Juventus za koji zbog problema s koljenom nije zaigrao službeni susret od povratka u klub ljetos.

Argentinski...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2024 02:12