StoryEditorOCM
Strani nogometužas u italiji

Cure detalji stravičnog incidenta u Milanu. U napadu koristili mačete: ‘Ima posjekotinu, tri puta je uboden...‘

Piše Ivan Alaupović/SN
19. rujna 2023. - 19:41

Kao što smo ranije pisali, uoči utakmice Lige prvaka između Milana i Newcastlea, navijač Svraka izboden je na ulicama talijanske prijestolnice mode.

Eddie McKay (58) bio je u društvu sina i prijatelja kada ih je u ponedjeljak navečer napala skupina zamaskiranih napadača, pišu Sportske novosti.

Uboden je dva puta u ruku i jednom u donji dio leđa, a Daily Mail doznaje kako su napadači najprije udarili njegovog sina palicom po glavi, a onda su mačetom isjeckali dres navijača Newcastlea s njegovih leđa. Za Daily Mail se javio Sam Gordon, nećak ozlijeđenog McKaya i podijelio detalje nesreće:

- Moj ujak, rođak i njihov prijatelj vraćali su se u hotel kada se pojavilo osam maskiranih muškaraca koji su ih napali. Moj bratić ima posjekotinu na glavi, a ujak mi je izboden tri puta i trenutno je u bolnici, a njegova je kći na putu za Milano. Srećom sada je bolje. Usprkos ozljedama, i dalje je htio otići na utakmicu navečer, ali to neće biti moguće. Moj ujak je sada u mirovini i samo uživa gledajući Newcastle i biti sa svojom obitelji. Svi smo u šoku i jako uznemireni onim što se dogodilo.

Glasnogovornik Newcastlea rekao je:

- Duboko smo zabrinuti zbog izvješća da je navijač ozbiljno napadnut u Milanu i kontaktiramo lokalne vlasti kako bismo razumjeli okolnosti. Naše su misli s navijačima i njihovom obitelji i nadamo se potpunom i brzom oporavku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 01:12