StoryEditorOCM
Strani nogometbez dlake na jeziku

Bivši reprezentativac Srbije: ‘Nogometaši su se osilili, pogledajte koliko ima silovanja...‘

Piše SPORT SD
7. veljače 2024. - 13:56

Rade Bogdanović, bivši nogometni reprezentativac Srbije te bivši igrač Željezničara, Atletico Madrida i Werder Bremena, a danas najpopularniji nogometni komentator u susjednoj nam državi, na Prvoj TV je iskazao ogorčenost ponašanjem nogometaša danas.

"Nikada ne bih mogao biti trener, da mi igrač dođe na trening u Ferrariju. Vidite li koliko su se oni osilili, koliko ima silovanja... Jučer je zbog toga počelo suđenje Daniju Alvesu, najtrofejnijem nogometašu. Mediji i ogroman novac su im udarili u glavu", rekao je Bogdanović pa onda na pitanje voditeljice zna li jednog nogometaša kojem novac nije udario u glavu, odgovorio:

"Kada je Srbija u pitanju, najbolji primjer je Vladimir Jugović. Naravno, ima ih jako puno, ali ih nema u medijima jer im nisu zanimljivi. Medije više zanima neka budala koja je prokockala sve, koja se drogira, tuče ženu... Ja znam čovjeka koji je osvojio Ligu prvaka, zaradio ozbiljan novac, a ima ženu i djecu i vozi se tramvajem. Ali u većini slučajeva nogometaši nisu dobar primjer mladima."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 10:35