StoryEditorOCM
OstaloOBITELJ JE SHRVANA

Otac stradalog: ‘Nađite ubojicu mog sina! To je sve što me zanima. Moje dijete je otišlo, a bojim se kako će još njih‘

Piše Sport SD
9. kolovoza 2023. - 17:49

Michalis Katsouris je prije dva ubijen u divljanju huligana koji se predstavljaju kao navijači Dinama među kojima je bilo i pristalica Panathinaikosa ispred stadiona AEK-a gdje se dan kasnije trebala igrati prva utakmica trećeg kruga kvalifikacija za ulazak u Ligu prvaka.

Majka nesretnog 29-godišnjaka je po primitku tragične vijesti dobila srčani udar te je još uvije u bolnici u stabilnom stanju. Njene riječi je za grčki Star prenijela Michalisova tetka, pišu Sportske novosti.

- Ona je na lijekovima i nastavlja s liječenjem, ali će izaći na sprovod, da se posljednji put oprosti s Michalisom. Kada sam je posjetila, cijelo vrijeme me je držala i govorila kako više nikada neće vidjeti ni zagrliti svoga sina - prenosi grčka televizija Star riječi Michalisove tetke.

Star je za izjavu upitao i Michalisovog oca.

- Na žalost, moje dijete je otišlo, a bojim se kako će otići još djece. Želim se prvo pozdraviti s mojim sinom, a nakon toga ću više pričati. Sve što me sada zanima je da se oprostim s Michalisom te da se nađe njegov ubojica - rekao je otac žrtve nevjerojatnog divljanja u Ateni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 09:36