StoryEditorOCM
Košarkapetak, 20 sati

Zadar ide na teško gostovanje u Laktaše: ‘Za susret ćemo se pripremiti kao da je najvažniji u sezoni‘

Piše Dražen Žura
23. studenog 2023. - 13:14

Zadar će svoju košarkašku priču u AdmiralBET ABA ligi, u kojoj ima omjer od četiri pobjede i isto toliko poraza, nastaviti u Laktašima, gdje ga dočekuje Igokea, momčad koja je u osam odigranih kola upisala svega dva poraza.

- Igokea je ozbiljna momčad za koju se polako spremamo posljednjih dana, no nisu iznenađenje jer u svojim redovima imaju par jako dobrih igrača, ali za sam susret ćemo se pripremiti kao da je najvažniji u sezoni te ćemo sa stopostotnim fokusom i maksimalnom razinom energije ući u dvoboj. Najbitnije je da obrana bude čvrsta, a zatim da trud i želja za pobjedom budu na potrebnoj razini - kazao je Arijan Lakić, igrač Zadra.

Lanjske sezone Zadrani su slavili kao gosti, nesporno je da istu želju imaju i ove. Nisu ih zbunile ni pobjede koje je Igokea ostvarila protiv Partizana i Budućnosti.

- Nedvojbeno posjeduju vrhunsku razinu igračke i trenerske kvalitete, no to je i razumljivo znajući da se radi o klubu iz ABA lige u kojoj nema slabih suparnika, pogotovo ne pri samom vrhu ljestvice. Najvažnije će biti na parketu pružiti potrebnu razinu energije, jer samo tako možemo doći blizu ispunjenja svog potencijala te imati šanse ostvariti što je moguće bolji rezultat - podcrtao je Lakić uoči gostovanja na kojem će ih pratiti zadarski navijači.

Utakmica se igra u petak s početkom u 20 sati, uz izravan prijenos na kanalu Arenasport1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. srpanj 2024 12:07