StoryEditorOCM
Košarkapa neka traže

Nekadašnji prvi pick potpisao višemilijunski ugovor i odmah se iz kreveta obratio pratiteljicama, evo što im je poručio

Piše R. R.
8. srpnja 2023. - 10:15

Anthony Edwards dobio je 260 milijuna dolara za novi petogodišnji ugovor s Minnesota Timberwolvesima. Prvi pick drafta iz 2020. godine dobio je maksimalnu svotu po izlasku iz rookie ugovora, a nakon što je sve potpisano odlučio se obratiti brojnim pratiteljicama koje ga u budućnosti imaju namjeru ‘ganjati‘ zbog novca.

Opušteno i ležerno se javio iz kreveta u društvu djevojke i psa. Jasno je objavio da nijedna i ne pokušava doći do njega zbog novca.

- Za sve cure koje imaju namjeru krenuti po ovog crnca nakon potpisa ugovora „ona je jedina" -  poručio je Edwards pokazujući djevojku i šaleći se i s njom aludirajući da govori o psu.

Edwards je u dosadašnjem dijelu karijere zaradio 44 milijuna dolara od ugovora, a od brojnih sponzora se taj iznos dodatno podebljao, pa je popularni ‘Mrav‘ već ranije bio na meti brojnih starleta s kojima nikada nije želio previše petljati.

NBA zvijezda koja će početkom kolovoza proslaviti svoj 22. rođendan protekle sezone je igrao sjajno. Prosječno je ubacivao 24.6 poena uz gotovo šest skokova i preko četiri asistencije po susretu. U dosadašnjoj karijeri nekadašnji član sveučilišta Georgija prosječno bilježi gotovo 22 poena, pet asistencija i blizu četiri skoka po utakmici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 15:01