StoryEditorOCM
Košarkasad je sve jasnije

Je li Mario Hezonja ovim odgovorom konačno otkrio gdje nastavlja karijeru? ‘Želim im se odužiti i donijeti još titula‘

Piše HINA
13. lipnja 2024. - 11:05

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja osvojio je u srijedu navečer španjolsko prvenstvo s Real Madridom nakon čega je rekao kako mu je namjera ostati u tom klubu.

Real Madrid je u trećoj utakmici finala doigravanja svladao na gostovanju UCAM Murciju sa 84-73 pa je s ukupnih 3-0 u pobjedama u seriji došao do pehara.

Hezonja je zabio 17 koševa, a trenutačno pregovara s upravom oko produženja ugovora koji istječe za 18 dana.

"Ove sezone smo izgubili samo utakmicu u kojoj smo odigrali loše te zbog koje smo ostali bez jedne titule", rekao je misleći na poraz od Panathinaikosa u finalu Eurolige.

"Osjećam se jako loše zbog toga pa bih se htio odužiti našim navijačima, svom klubu, Real Madridu... Htio bih im uzvratiti idućih godina s još puno titula. Nadam se da će tako i biti", dodao je 28-godišnji Hezonja.

image
Michele Nucci/Dppi Via Afp

Želi više

Dubrovčanin, koji je zbog loše odigrane utakmice na sebe bio preuezeo krivnju za 80-95 poraz u Berlinu od Panathinakosa, rekao je kako nije zadovoljan sa "samo" tri osvojene titule ove sezone.

Real Madrid je prije prvenstva osvojio i španjolski Superkup te Kup.

"Neću govoriti o tri osvojene titule jer sam htio četiri. Ja sam takav, uvijek sam perfekcionist", izjavio je Hezonja.

U Real Madrid je bio došao u ljeto 2022. iz ruskog Uniksa iz Kazana, a onda je u Madridu stigao do naslova prvaka Europe osvojivši Euroligu.

Rekao je da ga je klub i doveo kako bi pobjeđivao.

"Ja se doista ovdje osjećam ugodno, osjećam da su mi oni obitelj. Primili su me raširenih ruku kada su mnogi o meni govorili loše i neistinite stvari. Htio bih im stoga uzvratiti na svemu tome s još godina provedenih ovdje i s još osvojenih titula s ekipom".

Real Madrid je u polufinalnoj seriji doigravanja pobijedio s 3-0 Barcelonu, prošlogodišnjeg prvaka Španjolske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 11:29