StoryEditorOCM
Hajdukpočinje gradnja

Navijače Hajduka ozbiljno je nervirao, a sad je otkrio veliki plan, gradi mega sportski centar, bit će tu i padel

Piše SPORT SD
8. lipnja 2024. - 10:03

Vadis Odjidja-Ofoe (35) od ponedjeljka nije igrač Hajduka. Prošlo ljeto stigao u Split, a s njim su stigla i velika očekivanja. Donio je na Poljud podeblji CV, koji uključuje igranje u najvećim klubovima Belgije, Poljske i Grčke, a u karijeri se nadmetao i pred publikom engleske Premier lige.

Bivši trener Leko, koji ga dobro poznaje iz Belgije, ovakvim riječima ga je predstavio: "Da mi je netko prije dva mjeseca rekao da će doći u HNL, rekao bih mu da je lud. Prije mjesec dana bilo je smiješno i nazvati ga", častio ga je velikim riječima Leko.

Navijači Hajduka razočarani, ali što su očekivali? Gdje drugi vide goleme ‘pumparice‘ oni vide tangice, tako godinama

Ipak, nakon dobrog početka u bijelom dresu kojim je oduševio navijače, brzo se ispuhala njegova energija. Nešto je i odigrao pod trenerom Ivankovićem na kraju sezone, ali daleko je to bilo ispod očekivanja za iskusnog Belgijanca.

Ipak, ima Odjidja planove i mimo nogometa, u svojoj Belgiji je predstavio da počinje s izgradnjom novog sportskog centra pod imenom Sportpassie.

Veliki sportski centar pružat će mnoge mogućnosti i aktivnosti uključujući tenis, padel, nogomet, pickleball, ali i svojevrsnu vrstu balota. 

Pohvalio se jučer na Instagramu Odjidja početkom izgradnje centra, ideja je to koju je pokrenuo sa svojim prijateljem, također nogometašem Farisom Harounom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2024 10:04