StoryEditorOCM
Hajdukkonferencijska liga

Nakon ‘nule‘ u Solunu slijedi uzvrat u Jeruzalemu: Hajduk večeras doznaje protivnika - PAOK ili Beitar?

Piše Ivan Renić
3. kolovoza 2023. - 07:05

Hajduk će danas doznati protivnika u trećem pretkolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Večeras od 19.30 na rasporedu je uzvratna utakmica Beitara i PAOK-a. Grci ili Izraelci? Nakon prve utakmice u Solunu prošlog četvrtka, ništa bliže nismo imenu protivnika Bijelih.

Završilo je nulom, bez pogodaka, pa će se pobjednik tako odlučiti u Jeruzalemu. A tamo... Ako ste mislili da su grčki navijači vatreni, pričekajte večerašnji uzvrat u Izraelu. Beitarov stadion rasprodan je do posljednjega mjesta. I jasno je što se sprema Grcima. Beitarovi “ultrasi” na glasu su kao baš ekstremna navijačka skupina.

Uoči dvomeča, favorit za prolazak bio je PAOK. I dalje je tako. Nula u prvoj utakmici nije poljuljala “bookmakere”.

Grci i dalje favoriti

Grčkoj momčadi i dalje vjeruju. No, neće se Izraelci dati tek tako. Kako nam je otkrio “izraelski insajder” Kale Drechsler, Beitar je već bacio oko i na Hajduk, usprkos tome što tek moraju izbaciti PAOK. Tvrdi da o Bijelima već znaju sve.

Hajdukovci i dalje navijaju za PAOK, samo zbog činjenice da su nositelji. A kada bi ih Hajduk u dvije utakmice eventualno nadvisio, preuzeo bi tu ulogu. Obećavalo bi to i nešto lakši ždrijeb u playoffu kvalifikacija. Ali “varljive” su kuglice, nikad se ne zna... Kako bilo, zagrijavanje za prvu europsku utakmicu sljedećeg četvrtka u Poljudu gledat ćemo večeras od 19.30.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 10:27