StoryEditorOCM
Hajdukvješt dribler

Najniži igrač lige želi napustiti Brno, češki mediji otkrivaju da je u igri i Hajduk

Piše SPORT SD
4. srpnja 2023. - 11:13

Prijelazni rok traje, a navijači Hajduka su i dalje nestrpljivi i očekuju pojačanja. Na Poljudu se radi, u to nema sumnje. Stigla su već dvojica, Leon Dajaku i Zvonimir Šarlija, ali je jasno da će za ispuniti Hajdukove ambicije prezimljavanja u Europi i borbe za prvenstvo ipak trebati mnog više.

Hajduka se povezuje s nekoliko igrača, jučer je i procurila vijest da su zainteresirani za Rubena Rooskena, igrača nizozemskog Heraclesa.

Sada je češki portal iSport.cz plasirao vijest o 22-godišnjem Nigerijcu Waleu Museu Alliju, krilnom igraču češkog Brna koji je ove sezone ispao iz prve lige. Alli je bio jedan od najboljih igrača kluba ove sezone, a ne igra mu se u drugoj ligi, pa iSport tako javlja da će vjerojatno ovo ljeto pronaći novi klub.

Mnogi češki prvoligaši su spremni potpisati ga, ali iSport tvrdi da Nigerijac želi promijeniti sredinu i otići u inozemstvo. Za Musu Allija zainteresirani su poljski klubovi, belgijski St. Truiden i Kortrijk. Uz njih tu je i jedan klub iz Turske, a spominje se i Hajduk. 

Inače najmanji igrač lige (160 cm), ove sezone je zabio tri gola i namjestio njih šest, a češki portal navodi da je vrlo vješt dribler.

Nigerijskom ofenzivcu je na Transfermarktu procijenjena vrijednost 600 tisuća eura, a još je igrao u austrijskom Amstettenu i u Kalevu iz Estonije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 18:08