StoryEditorOCM
Hajduku njemu nema sumnje

Mali Vakula za ‘Slobodnu‘ prognozirao vrijeme na Maksimiru i kako će Hajduk proći u derbiju: ‘Gotovo sam siguran...‘

Piše D. Ka.
14. prosinca 2023. - 21:42

Derbi Dinama i Hajduka je u nedjelju, u 17.15 sati na Maksimiru. Zadnja je utakmica u godini, bilo bi lijepo okončati je pozitivnim rezultatom.

Rade se prognoze cijeli tjedan, tko će pobijediti, mišljenja su razna. Osim rezultatskih, mnoge brine i vremenska prognoza. Opet je invazija Hajdukovaca na Zagreb, ljudi žele znati, hoće li pokisnuti, hoće li biti snijega, vjetra? Prosinac je, a Maksimir je sve, samo ne moderan. Nema ni krov, vremenske prilike su stoga itekako bitne.

Pa, ima li tko bolji za ove dvije prognoze od Ivana Šolića, još ga zovu i Mali Vakula, već je dobro poznat našim čitateljima. Meteorolog amater koji je inače i hajdukovac od malena, iz Sutine, mjesta nekih 20-tak kilometara od Splita, gdje se, po Ivanovim riječima, "zdušno druka za Hajduka."

"Meteorološke prilike u nedjelju na Maksimiru će biti idealne za uzeti sva tri boda. U subotu će se ispuhati, u nedjelju će vjetar već kalati. Ne očekuju se oborine, ali bit će svježe, pa preporučujemo navijačima da se toplo obuku", dao nam je dobre vijesti Šolić, a nakon vremenske, čuli smo i rezultatsku prognozu:

"Mislim da Hajduk pobjeđuje 1:0, zabit će Sahiti. Zapravo, ne mislim. Gotovo sam siguran da Hajduk pobjeđuje", samopouzdano je rekao Šolić, pa se potom ipak našalio: "Nadam se da mi je ova prognoza preciznija od one vremenske."

Eto, sve ste čuli. Nije ni naš mali Vakula od jučer, za "Slobodnu" je već prognozirao vrijeme za Hajdukova gostovanja u skupini Europa lige, sada već davne 2010. godine, za kraj nam je izrazio želju da Bijeli opet zaigraju europsku skupinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 06:52