StoryEditorOCM
Hajdukpod dojmom

Krovinović nakon pobjede: ‘Mogu samo reći - prekrasno. Mi smo ti koji jedini punimo tribine u Hrvatskoj‘

Piše K. M.
26. studenog 2023. - 19:06

Nova tri boda Hajduk je upisao na gostovanju u 16. kolu na Aldo Drosini. Pobjedu protiv Istre 1961 od 2:0 prokomentirao je Hajdukov veznjak Filip Krovinović.

- Stvarno velika pobjeda i bitna tri boda kao u svakoj utakmici. Čestitam cijeloj ekipi i svima u klubu. Jako smo sretni i takvi idemo kući te po novu pobjedu već u subotu – rekao je Krovinović. 

Djelovalo je kao da je bilo nervoze na terenu?

- Ne bih se složio s tim. Mislim da smo kontrolirali skoro cijelu utakmicu, a možda smo ušli u drugom poluvremenu u rupu od desetak minuta. No, to je normalno. Idemo dalje pokušavati nove stvari kojima ćemo biti još bolji. Tome težimo i mislim da smo na dobrom putu. Pobjeda je zaslužena i mogli smo zabiti više golova. Ponovno smo sačuvali čistu mrežu i tako trebamo nastaviti.

Hajduk je odigrao u prvom poluvremenu dobar presing, a Krovinović se nudio dosta u napadu na protivničke stopere.

- Presing je takav kod trenera Karoglana još od prošle sezone, tako da smo sad to samo nastavili. U tom presingu sam ja taj koji je više gore. Volim pomoći ekipi i u defenzivi i ofenzivi. Uvijek sam tu, kako god da je, a nije samo do mene. Svi dajemo sve od sebe i više, a to se pokazalo na terenu.

Atmosfera na tribinama?

- Što reći? Uvijek ista priča. Mogu samo reći prekrasno. Kazao sam suigračima još prije utakmice da smo mi ti koji jedini punimo te tribine u Hrvatskoj i to se pokazalo opet. Punimo zato što vide kako igramo i nadam se da će to biti još bolje. To je naša zasluga i treba samo tako nastaviti – zaključio je Krovinović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 03:32