StoryEditorOCM
Hajduku emisiji stadion

Ivković komentirao potez trenera Hajduka u Koprivnici: ‘Prepao se, ali cilj opravdava sredstvo‘

Piše Sport SD
29. listopada 2023. - 21:42

Tomislav Ivković i Marijo Strahonja su komentirali 13. kolo SuperSport u HRT-ovom Stadionu. Hajduk je u Koprivnici došao do mininalne pobjede i tri boda za prvu povratničku utakmicu Mislava Karoglana - pišu Sportske novosti.

- Bitna pobjeda za Hajduk. Ušli su u prvom poluvremenu s puno energije. Kad zbrojimo i oduzmemo, zaslužena pobjeda Hajduka točno za taj jedan gol - rekao je Tomislav Ivković koji je komentirao činjenicu da je Karoglan izvukao iz igre Ivana Dolčeka kojeg je uveo samo 12 minuta ranije.

image

Tomislav Ivković

Damir Krajač/Cropix

- Ja sam to napravio i to na istom terenu. To su situacije kada velike ekipe ponekad moraju odigrati kao male ekipe. Karoglan se prepao i jedino što je mogao napraviti je izvući Dolčeka. Imao je još Trajkovskog koji je isto ušao, Livaju ne možeš vaditi i uveo je Eleza koji mu je bio potreban da dođe do prijeko potrebna tri boda. Cilj opravdava sredstva.

Tu utakmicu je sudio Mateo Erceg koji je dosudio kazneni udarac za Hajduk tek nakon poziva iz VAR sobe.

- Njegova pozicija je bila gdje je trebao biti, ali dva igrača su ga pokrila i on to samostalno nije mogao vidjeti. VAR je dobro reagirao, a ni on nije dugo gledao snimku i pokazao na bijelu točku - komentirao je tu situaciju Marijo Strahonja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 04:03