StoryEditorOCM
Hajdukspektakl

Filip Krovinović: ‘Vidjeli smo da se čekaju karte. Hajduk je veliki klub, a na nama je da nastavimo pobjednički niz‘

Piše krešimir milić
6. prosinca 2023. - 19:17

Nakon one jedne bez kalendara svaka iduća vratila je tradiciju Hajduka koju navijači čekaju svake godine u božićno vrijeme. Novi kalendar za 2024. je posebna priča za Bijele, a u njemu su po prvi put u povijesti uz prvu momčadi i sve članice iz prve ekipe ŽNK Hajduk. Želja je bila promovirati i istaknuti značaj žena u sportu, a za prigodu predstavljanja odigrala se utakmica 3na3 između igračica i igrača.

Žensku ekipu predstavljale su Ivana Vlajčević, Lana Kukavica i Laura Vlastelica koje su slavile protiv Rokasa Pukstasa, Mihaela Žapera i Filipa Krovinovića na drugoj strani.

-Prelijep je trenutak. Tu smo s ‘hajdučicama‘ našim, a kalendar je stvarno top. Kao što smo već ustanovili, našim ‘hajdučicama‘ kapa dolje. Rade odličan posao, a mi ih podržavamo u tome što rade – rekao nam je veznjak Bijelih Filip Krovinović na predstavljanju kalendara koji se našalio i nakon poraza od kolegica:

- Čekamo revanš! – rekao je Krovinović kroz smijeh, a nakon toga se osvrnuo i na iduće gostovanje Hajduka koje je na rasporedu u Kranjčevićevoj u petak kod Lokomotive.

- Fokusirani smo maksimalno na tu utakmicu. Svjesni smo uloga i idemo po nova tri boda. Stvarno je veliki interes i vidjeli smo da se čekaju redovi za karte. Vjerojatno su već i rasprodane što je stvarno top. Jedva čekamo utakmicu, sad smo na dobrom putu i trebamo tako nastaviti.

Hajduk je u stopostotnom nizu od šest pobjeda, a cilj je nastaviti istim tempom.

-Postavit ćemo se kao i svaku utakmicu. Mi smo Hajduk i nije važno gdje igramo jer predstavljamo veliki klub. Znamo kako se trebamo ponašati jer ulazimo kao favoriti u utakmicu. Sve je na nama. Trebamo se postaviti kao da ćemo pobijediti. Samopouzdanje nam je veliko i uvijek je pritisak tu u velikim klubovima kao što je Hajduk. Znamo se nositi s tim pritiskom i na nama je da nastavimo tako – zaključio je Krovinović. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 23:28