StoryEditorOCM
Hajdukobjavljen video

Dok je Split ‘gorio‘, jedan je hajdukovac trenirao sam nakon poraza: ‘Iz dana u dan dokazuješ kakva si glava‘

Piše Sport SD
4. travnja 2024. - 12:33

U pet dana od euforije do velikog razočaranja. Hajduk je nakon prvenstvenog poraza u subotu doživio još jedan težak udarac od Dinama na Poljudu, ispali su Bijeli sinoć u polufinalu Kupa. Nakon utakmice ružne scene obišle su Hrvatsku, ali i šire, nezadovoljni rezultatom navijači su prodrli u teren, a kasnije su se neredi prelili i na splitske ulice.

Jutros se oglasio i predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić:

- Nakon sinoć osjećam sve negativne emocije koje može osjećati čovjek koji voli Hajduk. I tugu, i bijes, i razočarenje. Prije tri i pol godine kada smo došli rekao sam da želim moćan, jak i gospodski Hajduk. Ovo jučer nije bilo ni moćno, ni jako, ni gospodski. Niti na terenu, a pogotovo ovo kasnije što se događalo na tribinama, a prelilo se na teren i gradske ulice. Osjećam sram.

Cijelu izjavu predsjednika Hajduka pročitajte OVDJE.

A dok su dinamovci slavili, jedan hajdukovac odlučio je trenirati poslije utakmice, na društvenim mrežama objavljen je video.

- Video sniman sat nakon poraza. I tako dok su ostali gledali koju pismu da objave na story, di će sutra rucat, di će pit …, on trenira sam. Puki želin ti sve najbolje u karijeri, jer iz dana u dan dokazuješ kakva si glava, stoji u objavi.

Radi se o mladom Amerikancu litavskih korijena Rokasu Pukštasu koji je protiv Dinama u igru ušao u drugom poluvremenu, u 65. minuti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 12:39