StoryEditorOCM
Domaći nogometjedini grk u aek-u

Zabio za pobjedu pa pred BBB-ima mahao crnom trakom, kaže da nije provocirao: ‘To je najmanje što sam mogao...‘

Piše Sport SD
16. kolovoza 2023. - 07:32

Dinamo je na svojem Maksimiru poražen s 2:1. U prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka grčki AEK je slavio preokretom u utakmici u kojoj je Dinamo odigrao sjajno prvo poluvrijeme i očajno drugo - pišu Sportske novosti.

Dinamo je poveo u 39. minuti sjajnim golom Marka Bulata iz slobodnjaka s oko 25 metara i s prednošću otišao na odmor. S odmora se vratila neka druga ekipa i sve je krenulo nizbrdo za Modre. U 59. minuti Zuber zabija za izjednačenje, a onda u 90. zabija i jedini Grk u AEK-u Konstantinos Galanopoulos.

Kada je zabio gol Grk je otrčao pred sjevernu tribinu i navijačima pokazao svoju crnu traku koju su igrači nosili u spomen na preminulog navijača AEK-a Michalisa Katsourisa koji je stradao tijekom nereda u Ateni prošloga tjedna. Nakon utakmice Galanopoulos je rekao da nije htio provocirati nikoga, već odati počast preminulom navijaču.

- Iz nekog razloga, od kad sam se jutros probudio sam imao osjećaj da ću, budem li igrao, zabiti gol. Nisam znao kako slaviti. Nisam to čak ni učinio niti da izazovem navijače ili Dinamo, ali mislim da je to najmanje što sam mogao učiniti s moje strane - poručio je strijelac pobjedničkog pogotka.

Uzvrat je na rasporedu u subotu, 19. kolovoza u 20:45, u Ateni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 03:51