StoryEditorOCM
Domaći nogomethns odlučio

Vatreni odabrali kamp u Njemačkoj, zavirite u unutrašnjost luksuznog zdanja u kojemu će uživati Dalić i ekipa

Piše Sport SD
4. prosinca 2023. - 10:22

Hrvatski nogometni savez potvrdio je Uefi kako je za bazni kamp hrvatske reprezentacije tijekom Eura 2024. odabrao Neuruppin. Bazni kamp u Neuruppinu sastoji se od resorta Mark Brandenburg na obali jezera Ruppiner te pripadajućeg trening igrališta Volksparkstadion koje je udaljeno samo sedam minuta vožnje od hotela - objavio je HNS.

Hrvatski nogometni savez odabrao je po četiri opcije u svakoj od tri regije Eura još 11. srpnja 2022. godine, prvog dana kada se to moglo učiniti, a u rujnu ove godine delegacija HNS-a posjetila je odabrane opcije.

Neposredno nakon održanog završnog ždrijeba koji je Hrvatsku smjestio u sjevernu regiju, trener reprezentacije Ivica Olić, team managerica Iva Olivari i glasnogovornik Tomislav Pacak odradili su završnu inspekciju najboljih opcija u regiji te je u dogovoru s predsjednikom HNS-a Marijanom Kustićem i izbornikom Zlatkom Dalićem postignut konsenzus kako je Neuruppin najbolja opcija za hrvatsku reprezentaciju.

Neuruppin se nalazi 75 kilometara od Olimpijskog stadiona u Berlinu gdje Hrvatska otvara Euro 2024. protiv Španjolske, a Hamburg (225 kilometara) i Leipzig (227 kilometara), gdje Hrvatska igra s Albanijom i Italijom, također su brzo dostupni autobusom pa Vatreni u prvom krugu turnira neće imati potrebu za letovima. Resort Mark Brandenburg ima izvrstan fitness centar te bogate sadržaje za rekuperaciju, dok trening centar uz vrhunski travnjak osigurava i privatnost ekipi.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 07:32