StoryEditorOCM
Domaći nogometpitali su ‘ChatGPT‘

Srbija u mukama, za koga će navijati, Hrvatsku ili Albaniju? Evo odgovora...

Piše Sport SD
19. lipnja 2024. - 13:06

Hrvatska i Albanija u 15 sati otvaraju drugo kolo skupine B, obje reprezentacije doživjele su poraze na otvaranju Europskog prvenstva u Njemačkoj. Hrvatska se nije proslavila protiv Španjolske (3:0), dok je Albanija izgubila od Italije (2:1).

Cijela Hrvatska s nestrpljenjem iščekuje utakmicu, ključan je ovo dvoboj za našu reprezentaciju, traži se pobjeda u Hamburgu.

- Albanija zavrjeđuje respekt, očekujemo teškog i motiviranog protivnika. Znamo da je nama glavni cilj pobijediti, pokušat ćemo biti bolje. Moramo biti efikasniji, bolji i u tom dijelu parirati protivniku. Bit će promjena, znamo što nam je cilj, najavio je utakmicu hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

image
Ante Čizmić/Cropix

Ogled Hrvatske i Albanije s velikim zanimanjem prate i srpski mediji.

- Voljeli bismo da ne moramo pisati i pričati o incidentima i izljevima mržnje, iako su već vidljive otrovne strelice od strane hrvatskih i albanskih navijača. Iako su danas rivali, bit će, kažu, udruženi protiv Srbije u navijanju i skandiranju. Uostalom, već su vrijeđali sve srpsko u prvom kolu Europskog prvenstva, piše Sportal.

image
AFP

Ovo je bio i povod da upitaju ‘ChatGPT‘ za koga bi ljudi iz Srbije trebali navijati, Hrvatsku ili Albaniju?

- Uzimajući u obzir povijesnu i političku netrpeljivost između Srbije i Hrvatske, realno je očekivati da će mnogi Srbi navijati protiv Hrvatske. To bi značilo da će vjerojatno podržati Albaniju u ovoj utakmici, odgovorio je ChatGPT.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 13:19