StoryEditorOCM
Domaći nogometbritak kao i uvijek

Jeličić o krizi na Maksimiru i pojačanjima: ‘Tragična utakmica, to je bio horor za gledati, nisu igrači za Dinamo‘

Piše Sport SD
23. rujna 2024. - 18:45

Bivši hrvatski reprezentativci Joško Jeličić i Hrvoje Vejić analizirali su sedmo kolo SuperSport HNL-a u emisiji Studio SHNL na MAXSportu

- Belupo je pokazao hrabrost. Tako treba. Najgore se zatvoriti i čekati egzekuciju. Trebamo pričati o Slavenu... Divim se Mariju Kovačeviću. Zamišljam govor uoči utakmice čovjeka koji je dobio najveću životnu borbu. Igrači mu sigurno vjeruju. Kapa do poda, Mario - rekao je Jeličić, a Vejić se složio:

- Odigrali su sjajnu utakmicu i pokazali kako treba igrati protiv favorita. Slavenovi veznjaci fenomenalno iskoristili veliku rupu na sredini terena kod Dinama.

- Jakira su potjerali... Ne slažem se s tim, ali ovo je jedna od najvećih sramota za hrvatski nogomet. Ne valja se rugati drugima, to je poruka za Dinamove internet ratnike. Navodno su, a čujem i da je to istina, međusobni odnosi narušeni u svlačionici. Francuzi su jedna grupa, Španjolci druga... Govor tijela... Najvažnije je riješiti svlačionicu i poredati prioritete. Dinamo ne izgleda kao momčad - komentirao je Jeličić, ali i dodao da će se branitelj naslova vratiti na pobjedničke staze jer je, jednostavno, prekvalitetan.

- Da je netko prije 20 dana rekao da će se Dinamo ovako raspasti, teško bi to neko povjerovao. U Hajduku su se znali događati ovakve situacije, a sad vidimo da je i Dinamo ranjiv. Nije lako sad odabrati trenera iako je Dinamo atraktivan jer igra Ligu prvaka. Slažem se s Jeličićem da se vidi da su odnosi narušeni - smatra Vejić.

Jeličić i Vejić su potom žestoko su isprozivali pojačanja Modrih Samyja Mmaeea, Takuyu Ogiwaru i Maximea Bernauera.

- Vidite Mmaeea, katastrofalan govor tijela, poluaktivno je igrao cijelu utakmicu. I vidite sad Bernauera kako izlazi iz zadnje linije i ispada, lopta kroz noge. Bernauer nema kvalitetu da igra u Dinamu. To sam rekao 100 puta, a evo sad i 101. put. Pogledajte Mmaeea, kao na rekreaciji, kraj termina i čekaš pivicu. Nisi ni kvalitetan kao Sergio Ramos ni zgodan. I tako cijelu utakmicu - žestok je bio Jeličić.

- Mmaee bi se nadigravao. Tragična utakmica, još kad mu dođe Ogiwara s lijeve strane... To je bio horor za gledati - dodao je Vejić, a Jeličić se složio:

- Ogiwara nema kvalitetu za Dinamo ma tko što pričao!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2024 18:54