StoryEditorOCM
Domaći nogometopet bez bodova

Je li Prosinečki najavio odlazak? ‘Nakon Istre ćemo razgovarati i vidjeti što i kako dalje‘

Piše T. B.
20. kolovoza 2023. - 23:22

Rudeš je protiv Hajduka upisao i peti poraz u pet početnih prvenstvenih utakmica. Njihov trener Robert Prosinečki priznao je kako je pobjeda „bijelih“ zaslužena, te najavio kako će nakon gostujućeg susreta s Istrom u sljedećem kolu „razgovarati i vidjeti što dalje“.

- Hajduk je riješio utakmicu u prvom poluvremenu. Prvo je zabio Livaja, onda poslije toga naš kiks za drugi gol i onda je bilo gotovo, jako je teško vratiti se nakon 0:2 i napraviti neko iznenađenje. U drugom dijelu smo bili puno bolji, na kraju i dominirali, ali sve u svemu pobjeda Hajduka je zaslužena – rekao je Prosinečki i nastavio:

- Naš je problem što nam je ovo već peta utakmica bez bodova, s tim da smo neke utakmice odigrali jako dobro i izgubili. Danas nije bilo loše, opet nije bilo bodova, što je veliki pritisak za cijelu momčad, i za mene i za sve nas. Još ćemo dočekati Istru, pa ćemo onda razgovarati i vidjeti što i kako dalje.

Rudeš je u drugom poluvremenu zaigrao bolje nego u prvom, no nisu uspjeli svladati Lučića.

- Imali smo tri, čak i četiri vrlo povoljne situacije, gdje se moglo nešto „zakuhati“, da dođem u priliku osvojiti koji bod. No, zabrinjava prvo poluvrijeme, u kojem smo opet radili puno grešaka, jeftino smo primali golove i onda je vrlo teško to nadoknaditi. Moji dečki su na početku bili impresionirani, prvih 25 minuta je bilo bez žara, bez duela i onda teško možeš parirati ne samo Hajduku, nego bilo kome. Atmosfera je bila idealna za Hajduk. Kad iza sebe imaš tešku utakmicu u četvrtak, onda te nosi publika, pa daš gas i to je to – prokomentirao je Prosinečki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 17:44