StoryEditorOCM
Domaći nogometslobodan dan

Izbornik Dalić sigurno zbog ovoga nije sretan, bivši hajdukovac napustio je kamp reprezentacije. Ima razloga za slavlje!

Piše Dražen Antolić/SN
28. svibnja 2024. - 17:24

Josip Juranović u srijedu se ženi u Zagrebu. Izbornik Zlatko Dalić dopustio mu je da u utorak nakon trening napusti reprezentativni tabor i vrati se u četvrtak. Slobodnu je dobio samo za srijedu kad staje pred oltar i organizira proslavu vjenčanja.

Vjerujemo da Dalić intimno nije presretan što mu igrač usred priprema ima vjenčanje, nije bio niti ranije u slučaju Duje Ćaleta-Cara koji je nakon utakmice Lige nacija s Austrijom u Osijeku odletio u Dubrovnik, da bi se potom pojavio u Splitu na ogledu s Francuskom. No, Dalić je to prihvatio, pišu Sportske novosti.

Informacija koje imamo govore da je Juranović taj termin rezervirao davno ranije kad je imao naznake da će pripreme za Euro krenuti 1. lipnja. Na taj način i on objašnjava zbog čega je došlo do toga da mora napustiti reprezentaciju. Htio je da mu na vjenčanju budu i suigrači iz nacionalne vrste, njih barem desetak, međutim po tom pitanju izbornik je bio čvrst i nije im dopustio. Akcija Euro je preozbiljna da bi u srijedu toliki ili možda svi otišli na feštu u Zagreb i da zbog toga ne bude treninga. No, bit će drugih poznatih uzvanika...

Inače, Juranović je službeno u braku još od 25. lipnja prošle godine kad je izrekao sudbonosno "da" Lani Miholjević, ali to je tada napravljeno kod matičara. Upoznali su se u Splitu dok je Josip igrao za Hajduk.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 10:34