StoryEditor
Domaći nogometpripreme za engleze

Izbornik Dalić na treningu sakrio adute, u napadu defilirali Kramarić, Petković, pa Vlašić i Rebić...

Piše Frane Vulas
10. lipnja 2021. - 17:34

Trening reprezentacije izbornik Zlatko Dalić danas je u Rovinju održao s početkom u 15 sati, u terminu susreta koji u nedjelju Hrvatska igra na Wembleyu protiv Engleske u svom prvom nastupu na Euru (igra se u 14 sati po lokalnom vremenu).

Radili su „kockasti” po velikoj vrućini, bez obzira što je u jednom trenutku nakon jake grmljavine palo i nekoliko kapi kiše, samo je to ukupno pojačalo sparinu. Opet je vladala dobra atmosfera.

Dalić je na treningu tri dana prije utakmice poprilično izmiješao karte, vjerojatno kako bi protivničkom taboru poslao različite signale, kako bi zbunio „špijune”.

Malo je u nominalno najboljoj postavi na treningu na lijevom boku bio Joško Gvardiol, malo Borna Barišić. U napadu i na krilima su se pak izmjenjivali Andrej Kramarić, Borna Petković, Nikola Vlašić, Ante Rebić...

Mnogo je kombinacija isprobavao Dalić da bi se dalo naslutiti kojoj soluciji je najbliži, nije bilo kao ranijih dana kada je dvojba bila hoće li u vrhu napada biti Petković ili Rebić. Dalić je očito pokušavao sakriti adute, kada već od očiju znatiželjnika ne može sakriti ono što radi na treningu u Rovinju. Iz daljine treninge prate domaći stanovnici, slučajni prolaznici...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. kolovoz 2021 16:19