StoryEditorOCM
Domaći nogometevo kombinacije

I ovo je mogući rasplet: Hrvatska bi u četvrtfinalu mogla na momčad čijeg se izbornika često povezivalo s Hajdukom

Piše Sport SD
21. lipnja 2024. - 15:00

Hrvatska nogometna reprezentacija nije u najboljoj situaciji na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. U posljednjem kolu skupine Vatreni moraju pobijediti Italiju kako bi sigurno izborili prolazak dalje. Ako Hrvatska pobijedi Italiju, a Albanija ne pobijedi Španjolsku, Dalićevi izabranici završit će na drugom mjestu skupine, iza Španjolske. A što ih onda čeka? Kombinacija je puno, već se nagađa o mogućim protivnicima, a među njima je i Slovenija.

image
AFP

Momčad Matjaža Keka kojega se u više navrata povezivalo s Hajdukovom klupom može ići na Hrvatsku i to se više ne čini kao ‘nemoguća misija‘. Iako je pred njima još teži zadatak nego pred Vatrenima. Ako Slovenija pobijedi Englesku, a Danska ne slavi protiv Srbije ili je pobijedi razlikom manjom nego što Slovenci nadvise Engleze, u tom slučaju bi Slovenci završili kao prvi u skupini i čekali bi nekoga od trećeplasiranih.

image
AFP

To bi mogli biti Austrija, Poljska, Češka, Gruzija ili neka ekipa iz skupine E. A nitko od njih nije nepremostiva prepreka za Kekovu momčad. I zamislite onda... Hrvatska izbaci Švicarsku ili nekog drugog protivnika i onda ih 6. srpnja u Dusseldorfu sastanu sa Slovencima.

Nemoguće? Ostavljamo vam na procjenu...

image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 17:36