StoryEditorOCM
Domaći nogometŽUPANIJSKI KUP

Drama u Hrvacama; Dugopolje preokrenulo 2:0, domaći izjednačili, na ruletu jedanaesteraca Bartulić poput Livakovića

Piše Igor Caktaš
6. lipnja 2024. - 17:02

U nevjerojatnoj utakmici punoj svega što gledatelji vole od nogometa, NK Dugopolje je nakon boljeg izvođenja udaraca sa 11 metara svladalo odličnu ekipu trećeligaša Hrvaca u finalu kupa Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije odigranom na stadionu u Hrvacama.

Nakon samo 8 minuta i puno boljeg ulaska u utakmicu, Hrvace su protiv favoriziranog gosta imale vodstvo od 2:0.

U drugom poluvremenu Dugopolje je golovima Katića, Rodića i Bagarića preokrenulo rezultat na 2:3, da bi Hrvace golom u 74. minuti izjednačile rezultat.

image

Pokal je iz ruku Marka Ercega primio kapetan Dugopolja Ivan Rodić

Nk Dugopolje/Facebook/

Do kraja utakmice obje momčadi su imale svoje šanse, ali golova nije bilo pa se pristupilo izvođenju udaraca s bijele točke.

Vratar Dugopolja Bartulić obranio je dva udarca igračima Hrvaca, a za NK Dugopolje su zabijali svi redom, Bagarić, Bašić, Tešija i Burčul.

I kup NSŽSD se vratio na stadion Hrvatskih vitezova, što je Dugopolju opet osiguralo nastup u pretkolu Hrvatskog kupa u sezoni 2024./2025.

Osvajanje Županijskog kupa na kraju je Dugopoljcima uljepšalo završnicu nogometne sezone, koju je obilježio nezadovoljavajući učinak osvajanjem sedmog mjesta i 37 bodova, uz samo osam pobjeda, od čega tek dvije u proljetnom dijelu prvenstva, te čak četiri trenera (Pavić, Mladina, Biliškov i Labrović).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 08:36